dinsdag 26 januari 2021
Ervaring

Partners voor Keteninnovatie is opgericht door:
Wilfried Bruijnzeels, Jur Botter en Paul Baak.

Wilfried Bruijnzeels heeft een bedrijfskundige opleiding genoten aan de Hogeschool Eindhoven en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is in de periode 1990 –1996 als projectmanager werkzaam geweest bij PTT Telecom. Daarna is hij als consultant in dienst geweest bij Synergie Consultancy. Vanaf april 2000 tot en met december 2002 was hij als directeur/consultant werkzaam bij Zorgconnect Nederland.Vanaf januari 2003 is hij als zelfstandig adviseur actief. Hij is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van Cliënten Service Centra op het gebied van Zorg, Wonen en Welzijn.

Jur Botter
is sinds 2004 werkzaam als zelfstandig adviseur onder de bureaunaam JB Tool Factory. Hij heeft 15 jaar ervaring in het openbaar bestuur. Hij werkte bij de Ministeries van Onderwijs en Wetenschappen (nu OC&W) en Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Hij was bij VWS verantwoordelijk voor sociale activering en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De laatste twee jaar van zijn werk bij VWS heeft hij meegewerkt aan de contourenbrief en het implementatieplan van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Bestuurlijke ervaring heeft hij als wethouder en lid van het dagelijks bestuur van Stadsdeel Rivierenbuurt (thans Zuider-Amstel) te Amsterdam. In 2002 heeft hij zijn Master of Public Administration behaald aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur.

Paul Baak is specialist op het gebied van keteninnovatie en procesmanagement vanuit het aandachtsgebied informatie- en document management. Hij werkt sinds 1995 als adviseur, coach en kwaliteitsmanager voor diverse overheidsinstellingen en profit-organisaties. Sinds 2000 is hij tevens algemeen directeur van Koenen Baak en Partners, een organisatieadviesbureau met 75 professionals
 
Postbus 164  |  2270 AD Voorburg
tel 070 - 300 0684  |  fax 070 - 369 3626  |  info@partnersvoorketeninnovatie.nl